Old Bedroom new library

So working on changing the old bedroom to office – library – guest room. Will put all the pictures out when it is all done. But so far we have sanded, primed and painted half and put up half of all slat or skirtings or whatever they are called. We have also put a new wall over the main buildings wall which was the the wall to this room. Now it’s nice and sanded and will soon have paint and slats on also then hopefully we can move all the furniture in there which is now filling the main building or living room.

Så arbetar med att byta det gamla sovrummet till kontor – bibliotek – gästrum. Kommer att lägga ut alla bilder när det är klart. Men hittills har vi slipat, grundat och målat hälften och lagt upp hälften av alla taklister och golvlistar eller vad de kallas. Vi har också lagt en ny vägg över huvudbyggnadsväggen som var väggen till detta rum. Nu är det trevligt och slipat och kommer snart att ha färg och lister på också. Då förhoppningsvis kan vi flytta alla möbler dit in som nu fyller huvudbyggnaden eller vardagsrummet.

Mitt i detta måste vi fixa mer ved. Klyvning på tapeten den här gången.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *