First really hot day 36˚

Weeded in the patches. Some seeds have not germinated so we prepare the soil and water and whatever grass grows we hope it will be the last. Very warm today. 36˚C. We stayed inside  and planned on the kitchen then dip in the creek. There as been noise from the big road all day. Hope they have worked on it and fixed it. We will see in a couple of days.

Riktigt varmt idag. 36 grader. Några frön har inte tagit sig så vi förbereder jorden igen och vattnar ett tag så att alla gräsfrön tar sig och sen väck med dem och hoppas att sådden sen tar sig bra. det var väl för kallt först och sen för blött. Suck. Satt inne och planerade på köket. Det är dags nu. Sen dopp i bäcken. Har varit mycket maskinbuller uppe ifrån stora vägen. De ska fixa den så hoppas att det var det vi hörde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *