Rainy Day in May

Just nu har vi följande fåglar i omgivningen. Rosellafåglar, Gultofskakaduor, Australian King Parrot Currawong och Satin Bowerbirds i flockar. Särskilt vill de åt frukten och grönsakerna. Vi har täckt några träd samt ettan och tvåan och flera av sängarna i 3:an och 4:an i väntan på att vi ska ta oss till Bunnings och köpa fler nät. Just nu regnar det.

Datura, liten bonus.

Right now we have Rosellas, Sulfurcrested Cockatoos, Australian King Parrots, Currawongs, Satin Bowerbirds except for the stationary Maggies, Crows and the Kooka. Now and then the Majestic ones come by to check for nuts or so. (Yellow Tailed Black Cockatoos). They want our fruit and veg’s. We now have covered no 1 and 2 with nets and several of the beds. Soooon Bunnings for more nets.

Lite skördrensning i det perfekta köket

Cleaning some vegies in the kitchen made for cleaning harvest in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *