A new snake on the block

One day when we had had a good time in the creek and was leaving to go home there was a very very big snake lying on the path home. We were unsure of which kind it was. But it was very very long, about 2 metres. Then it saw us and turned it´s head and had a good long look. Then it sort of curled up as to attack us. We decided to go home another way. At home we checked it up in our snake book and it was just another Diamond Python. But this one was so big. Biggest snake we have seen in the wild since coming to Oz.

Python

En dag när vi hade plaskat runt i bäcken och skulle gå hem så låg det en jättestor orm mitt på stigen. Vi stannade upp och visste inte vad vi skulle göra. Vi var inte säkra på vad för sorts orm det var. Den var jättelång, minst 2 meter. Den vände sig och stirrade på oss. Sen reste den sig och liksom drog ihop halsen som om den ville attackera oss. Vi bestämde oss för att ta en annan väg hem. Väl hemma kollade vi upp ormen och det var bara den gamla välkända Diamantpytonormen. Men stor var den. Den största orm i vilt tillstånd som vi sett sedan vi kommit till Oz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *