Patch 1, ready for autumn

Här är ettan. Vi har snyggat till med brädor runt om. Här växer vitlök och längre bort några eftersläntande rädisor. Sen kommer oregano och persilja och bakom den växer två av basilikorna som vi fick på parkeringen i Kempan. Längst bort växer sötpotatis men det finns inga potatisar i marken ännu fast den har växt där så länge.            Här är grönsakslandet från andra hållet. Vi har grävt upp resten av plädarna som låg i jorden eller under jorden. De hänger därborta på staketet och ser ut som ett dött djur.

Några dagar senare har vi sått lite till : Pak choi, Granat kål, purjo, rödbetor, bok choi,  och mer rädisor. Av dem har redan rädisorna, bok choi’en och betorna tittat upp. Vädret är just nu som svensk senvår / försommar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *