Regn å regn

It’s raining and raining and showers and light rain and humid and rain and and and….

I landet växer gräset igen å klafs å klafs å klafs…

In the patches the grass is growing again schklopf schklopf schklopf..

Vedboden är packad och två högar ved kvar att såga nästa år och lägga på tork till året därpå.

Ögat fick sig en smäll när jag sågade. In till akuten och få lite koll att inget sitter kvar och lite antibiotika för eventuell infektion. Hela ögat rött och dant men allt bra nu. Så går det när man inte använder skyddsglasögonen. Dumtant!

The eye got a splinter when I sawed. Emergency room and got a check up that nothing is left in the eye and some antibiotics for any infection. The whole eye was red and bloody but all good now. This is what happens when you do not wear safety goggles. Silly woman!

Köket är på gång. Kitchen refurbishing on it’s way.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *