Gorgeous Day

See if I can start updating a bit here again.

Bäcken har fått en djup fåra i mitten igen. Skönt. Kanske fiskarna kommer tillbaka igen. Men strömmen är stark så ynglen bor förhoppningsvis någon annanstans och överlever.

Något har tagit sig in i ena trädgårdslandet. Riktigt knuffat sig in igenom staketet och ut igen. Den lämnade lite bajshögar och en hög med urätna ärtskidor. Håhåjaja det djurlivet.

Skördade ärtorna idag. De var ett felköp. Skulle varit sådana där man äter rakt av och inte spritar. Men får nog ihop två dl kanske. Sen rev jag resten och sådde andra omgången majs. Första omgången ruttnade bort i regnen.

Har sått bönor andra omgången också. Första ruttnade bort i regnen.

Sen håller vi på att få till en förhöjd grönsakssäng. Fåse om jag kan lägga ur några foton senare. Vi måste få till lite grenar och sen komport och jord och sen s.k cane mulch som är som gräs och bra att ha som lager mot ogräs sen.

Fick ischias för några månader sedan när vi röjde vägen efter stormen i Maj. Det har inte gått över men upptäckte att det känns bättre när jag har stått i bäcken och kylt ner rygg och höft en stund. Sen har det nu torkat tillräckligt i backen så att vi har kunnat börja gå lite. Gick lite för långt häromdagen bara så nu sitter jag här hm haltar omkring igen. Hugaligen!

Nu känns det som sommar och skönt. Man kan har kortbyxor och ärmlöst.

Verandan kommer till sin rätt igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *