Rainy Lördag

Jen vaknade tidigt och gjorde iordning elden. Hade en lugn stund med en kopp te innan maken vaknade. Skickade en näthälsning till doterns födelsedag och skrev ett brev till dotterdottern och hoppas att det ska locka till läsning. Gjorde disken, limesaft, kumquatsaft, pannkakor med fyllning och ost, räkmackor, rörde om i vinet som står på jäsning och avslutade dagen med lite F1 på datorn. Ingen Key Lime Tart blev gjord, det saknades condenserad mjölk på burk. Inga utejobb blev gjorda för det regnade hela dagen.

Läser en jättegammal bok och skrattar högt åt stavningen och orden de använder. Jajaja med det är sååå kul!

Jen woke early and got the wood stove going. It rained all day. We did the dishes, sent daughter a birthday card, wrote a letter to granddaughter in hopes she´ll read it, made double kumquat cordial (this year it is quite weak in taste compared to last year), limeade, prawn sandwich, pancakes with stuffing and cheese, rinsed the guava leaves and set them to dry, no Key Lime tart –had no condensed milk, stirred prison wine and ended the evening with a bit of F1 on the computer. No outside jobs got done. Too much rain.

Reading a very old book and the words they used and the spelling makes us laugh sooo much. Can´t help it!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *