Wednesday

Kylig och skön morgon på 20 grader sådär. Packade ut’en med skräp och återvinning. Mycket rostig metall från skräpsamlingen där vi nu planerar garage eller något liknande. Få se vad det blir. In till Bellbrook och heja på Michelle som kör återvinningsgården nu. Sen till affären och köpa lyxig glass och lite CocaCola sen ner till stora MacLeyån och äta glassen. Hem igen och värmen hade slagit till så vi tog ledigt resten av dagen. Vi har nu en sandstorm och den förde med sig lite svalare väder senare under eftermiddagen. Under 28 ! Vilken lisa!

Chilly morning,20.4! Brekkie and pack the ute with recycling and trash. A lot of rusty metal from the scrap yard – garage spot to be. Off to Bellbrook and the recycling centre. Hello to Michelle who runs it now and then the General Store to buy some CocaCola and ice cream. Down to the bridge over the MacLey and eat them then home again. Jen at the wheel. At home the heat had struck and we took the rest of the day off. There is a sand storm going on and the sky is blocked with yellow brownish fine sand. The temp dropped in the evening to 28 phew what a relief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *