Två sågar och en tjej

Sen morgon framför elden. Började hugga grönsaker till lunch, Mick ordnade allt och satt på verandan i väntan på telefonsamtal från pensionsmyndigheterna (tar aldrig slut), Postie (brevbäraren) ringde – det var ett träd tvärs över skogsvägen. Messade henne tillbaka att vi kunde komma och väntade för att se om hon hade vänt eller behövde oss. Nåväl 5 minuter senare Mick var på telefonen och Jen till garaget, laddade upp både Brutus och Bonnie, kunde alltid komma till nytta va? På väg! Där ett träd på vägen och ingen Postie? Finns det två träd? Tja kan lika gärna komma igång. Av med ett par grenar och fastnade sedan med Brutus. Bra sak tog med Bonnie så fick loss Brutus med Bonnies hjälp. Slutligen vidare till själva stammen sedan kommer Postie och efter lite inledande småprat sa hon att vi förmodligen bara kan flytta den och lägga längs leden. Jag hade redan försökt och misslyckats men hon gjorde det – hur lätt som helst Dumpade motorsågarna i lastutrymmet och satte på dem skydden men kunde inte nå Brutus’ skydd så frågade om Postie kanske har periskoparmar och hon nådde i lätt och fick tag i sågskyddet. Vände Atlas och iväg längs leden hemåt igen. Det var faktiskt första gången jag backade ut från det nya garaget också. Tillbaka till att göra såsen till lunchpannkakor och Mick var klar med sitt samtal. Dags för att fylla vattentanken, baka lite bröd och fortsätta att gräva i land 4 (Nätade i lapp 2 också eftersom Bower-fåglarna är på Mangold’en nu  – inget är heligt när du är hungrig). Och dagen är slut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *