Planning and no planning

So nice morning by the fire.

Planning the day:

Dishes, squeeze the lemons and grate / riva skalet / the peel to freeze, fix the fan outlet to the new kitchen fan /range hood /spisfläkten. Then peel the dried coriander /fixa torkade koriandern och på burk, then weed patch no 3 / ogräs’a grönsaksland nr 3.

Nice plan eh. but first after dishes morning coffee and then a nice walk along Postmans. Promis i bushen alltså.

Lite grenar här och var som måste plockas / picking branches after the terrible stormwinds we have had. Oops a tree over the road! Träd över vägen. Walk around it! 5 more minutes a gigantic tree over the road… O what’s going on hmmmm. Home and lunch.

Atlas and both chainsaws and off to clear the road.

Bonnie did the first tree. Easy peasy.

Second tree almost killed Brutus. We could roll it to the sides.

Och här, bivänner, här fanns också något som verkade vara bihonung och kanske längre in själva the beehive. Men eftersom vi inte sågade upp trädet och tog hem utan låter det ligga utmed vägen så kan bina må fint. Nu är det också mycket varmare och blommorna i bushen börjar blomma. Om man skaffar bikupor så får man tänka på att bina behöver honungen till vintern så att man inte tar den då.

So much for planning. Now a bit of grog, lemon pie and popcorn. The day is done and it’s getting dark.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *