Just another Easter Sunday

We walked 3 km. Made torte with marzipan chicks.

We chased his cows. He has lent his / that property to hunters. Haha probably wild boars. Shots scared the shit out of the cows. Very irritating since he was going to talk to us and could have mentioned this. Anyway.

Otherwise a nice easter din. No painting eggs this year though! Baked bread did dishes.

M made my oven sheet plan for the pantry and it seems to be working really well! Picked larvas again, but small ones this time, on two of the Crinum. Some of the planted seedlings seem to have a hard time. Have an oozing thing in back of my neck. Hope it’s just a tick bite. They usually ooze first couple of days.

Second grandchild is out of kindy (more like daycare from baby) and starting first grade. Made a bottle of Lilly Pilly squash the other day. Now the flying foxes are at it again. (bats).

Vi gick 3 km. Gjorde tårta med marsipankycklingar.

Jagade hans kor och han har lånat ut sin egendom till jägare. Haha förmodligen vildsvin. Skotten skrämde skiten ur korna. Väldigt irriterande eftersom han skulle prata med oss och kunda ha nämnt detta. I alla fall.

Annars en trevlig påskmiddag. Ingen målning av ägg i år dock! Bakat bröd diskade.

M utförde min ugnsfatsställsplan och den verkar fungera riktigt bra! Plockade larver igen, men små denna gång, på två av Crinumarna. En del av de planterade fröplantorna verkar ha det svårt i landet. Har en sak som sipprar i nacken. Hoppas det bara är ett fästingbett. De brukar sippra de första dagarna.

Andra barnbarnet har lämnat dagis och börjar första klass. Gjorde en flaska Lilly-Pillysaft häromdagen. Nu är de flygande rävarna på gång igen. (fladdermöss).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *