20240325 Monday

Cows slept on premises during night and when M shone a light on them early morning they left.!! Tried the new nuts and they were not ripe. 19˚ inside 14˚ outside in morning. I chased them later at brekkie and fell face down in the grass when trying to trow a stick at them and got stuck in one of their hoof holes. M harvested tyomatoes and weeded no 3. One watermelon was cracked before it was ripe due to too much rain. Sun today, did laundry and tomorrow we will surely be able to plant more seedlings! Sat on veranda for lunch and I got bitten on my arms by something no see ums? Raked all shells and clearance from the Crinum and Maca’s. Found only one fat larvae on one of the Crinums! Hope hope hope!

Korna sov här inatt. M såg dem tidigt imorse. Sen kom de och ville äta frukost men jag jagade iväg dem och kastade en pinne efter dem men då fastnade jag i en av deras klövars grop och ramlade med nyllet före i det våta gräset. Tur att det inte var kokacka! Plockade tomater och rensade i landet. En vattenmelon hade spruckit av allt regn. Fåse om den går att äta ändå. Sol idag så tvätta! Jag blev biten av något som inte syntes. Fullt på nacken och armar som var bara när vi åt lunch. Krattade och fick bort alla skal från Macadamnötträdet och annat rens från Crinum (vattenliljor?) och Papegojblommorna (Strelizia).

Jaha dags att rota fram Påskdeco då!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *