Dunny

It is in Swedish but Google should  be quite ok with this.

Här kommer foton från badrummmet. Bit för bit. Det är inte klart ännu. Vi har äntligen kommit överens om var badrummet ska stå. Från början skulle hela verandan vara bad och förråd. Sedan ändrade vi oss och bestämde att förrådet / snickerboa delvis skulle vara  badrum. Sen efter lite överläggningar ville vi inte att toan skulle vara så nära köket eller pluppa intill vardagsrummet. Vi vill heller inte bygga in de gamla väggarna så att de försvinner. Man vill inte springa till toan på ute på tomten heller. Ja fram och tillbaka med förslag och så. Tillslut ryckte vi iallafall bort före detta ägarnas toalett och byggde igen där. Vi fann att vi gillar verandan  och tyvärr måste toan hamna där också. Så nu har vi mätt och mätt och får en liten veranda där bord och grill precis får plats och badrum också.

Provat ut hur det kan bli.
Provat ut hur det kan bli.

 

Såga och kapa
Såga och kapa 
Golvramen
Golvramen
Stolparna
Stolparna  

DSC00183

 

Stommen klar
Stommen klar

 

Yttervägg
Yttervägg, nätfönster kommer upptill

Nedan är detaljer bara. Knepigt med måtten eftersom allting är lite snett och vint och handsågat.

Här täpper vi för att mössen inte ska bygga bo i isoleringen.
DSC00195
DSC00197 DSC00198 DSC00199DSC00200

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *