Monday manual labour – måndags mickel

Iron mended stuff & chair pattern fabric stuff, blog, mad kumqat squash again prob last, baked apple bread – came out nice, daily chores. Got everything done, plus Mick worked on the fire road behind the garage. We are flattening it out again. Attacked by the plovers again. There seems to be two pairs nesting now. Otherwise a beautiful day. Had t-shirt and tank top with the jeans. 

Strök grejs, bloggade, gjorde kumquat saft igen, nog sista. Bakade äppelbrödkaka och det blev ok. Fick dagens uppgifter gjorda och Mick jobbade på att platta ut eldgränsvägen de plöjde upp under eldarna. Mycket kvar med dem. Attackerade av ploverfåglarna igen. Det verkar vara två par som häckar nu. Skit oxå. Annars en underbar vårdag med t-shirt och jeans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *