Torsdag

Inga fotografier idag

Thursday. The list of chores to do apart from dailies is long. Got wood to the verandah, worked in patch1 and sowed more Silverbeet (Mangold, Chard). Found that the Russian / Elephant garlic actually have made it and is groing among the tall grass. The Artichoke we relocated and also sowed have also made it so when it comes to weeding there we have to be very careful. Poured lots of coffee on the strawberries against the miniscule slugs hoping that it will help. Made pancakes, froze the meat stew I made yesterday in the old Izzy pressure cooker, M made a small vent for one of the windows in the master bedroom. Mick died his bathrobe green, a very nice green. Take a pic tomorrow. We are still a bit immobile in the mornings and do not get going until after morning coffee around 10-ish but we are working on that. Had some issues with the internet yesterday and called them. It got fixed but we think they have just forgotten to tick off something when they upgraded us some months ago. One of our kitchen appliances have broken and shows tilt all the time. The appliance maker Sunbeam are sending a new one (we asked them how we could fix it but we still have some months on the warranty so all is fine). Having popcorn!! Mick’s 5 days of convalescence are over and he can eat anything but carefully. 

Listan över sysslor att göra förutom dagens är lång. Fick ved till verandan, arbetade i grönsaksland 1 och sått mer Silverbeet (Mangold, Chard). Hittade att den ryska / elefant vitlök faktiskt har överlevt och växer bland det höga gräset. Kronärtskockan vi flyttade och sått har också överlelvt så när det gäller ogräs där måste vi vara mycket försiktiga. Hällde massor av kaffe på jordgubbarna mot pyttesniglar i hopp om att det kommer att hjälpa. Gjorde pannkakor, frös köttgrytan som jag gjorde i går i den gamla Izzy tryckkokaren, M gjorde en liten ventil till ett av fönstren i sovrummet. Mick färgade sin morgonrock grön, en väldigt fin grön. Tar en bild imorgon. Vi är fortfarande lite orörliga på morgonen och kommer inte igång förrän efter morgonkaffet runt 10-tiden men vi jobbar på det. Hade några problem med internet igår och ringde dem. Det fixades men vi tror att de precis har glömt att kryssa för något när de uppgraderade oss för några månader sedan. En av våra köksapparater har gått sönder och visar att den lutar hela tiden. Apparattillverkaren Sunbeam skickar en ny (vi frågade dem hur vi skulle kunna fixa det men vi har fortfarande några månader på garantin så allt var bra). Har popcorn ikväll !! Micks 5 dagar av konvalescens är över och han kan äta allt men vara lite försiktig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *