Saturday, glömde badrocksfotot

One of them lazy’s. Fog was thick in the morning. Made Kumquat squash. Made the lamb steak with garden rosemary in the pressure cooker and used the bouillion to make a gorgeous sauce and had it with garden white sweet potato and after some mandarins. Sanded the rods for the bedroom curtains. Since we have no traffic and no lamp posts it does not really matter if the curtains are up or not yet. Will iron them tomorrow. Did some raking under the maca’ tree. Made some more holes in the vent for the bedroom. After that just sat by the fire and did som internet surfing and what not.

En av de lata dagarna. Dimman var tjock på morgonen. Gjorde Kumquat squash. Gjorde lammbiffen med trädgårdens rosmarin i tryckkokaren och använde buljongen för att göra en underbar sås och hade den med trädgårdens sötpotatis och efteråt några mandariner. Slipade stängerna till sovrumsgardinerna. Eftersom vi inte har trafik och inga gatulampor spelar det ingen roll om gardinerna är uppsatta eller inte ännu. Stryker dem imorgon. Gjorde lite kratta under maca-trädet. Gjorde några fler hål i ventilen för sovrummet. Därefter satt bara vid elden och surfa på internet och annat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *