20150824 Monday

20150824 Monday. Rain all day. Started on the kitchen. Moved the fridge out of the way and the table into the living room. Moved the workbench to the window so we could get at the floor by the inside wall and corner. We put in some new floor boards and put together the shelves. 6 Shelves and 2 meter high. Pity Bunnings botched our order of two shelve units plus they have not even called if the second shelf has ever arrived. What boneheads!

9

 

 

DSC03055

20150824 måndag. Regnat hela dagen. Började på köket. Flyttade kylskåpet ur vägen och bordet in i vardagsrummet. Flyttade arbetsbänken till fönstret så att vi kunde komma åt golvet vid innerväggen och hörnet. Vi bytte ut några golvbrädor och satte ihop en hylla. 6 Hyllor och 2 meter hög. Vi hade beställd två hyllor men fick bara en. Bunnings ställde till vår order rejält och nu har de inte ens idats ringa om hylla två har kommit. Vilka fårskallar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *